perjantai 23. maaliskuuta 2012

Lempäälä, Kangasala, Nokia, Ylöjärvi, Pirkkala kuulolla? Tennisvalmennusta pienen ajomatkan päässä Hervannassa ja Kaupissa

Lempäälä, Kangasala, Nokia, Ylöjärvi, Pirkkala ja Tampere kuulolla? 
Tennisvalmennusta pienen ajomatkan päässä Hervannassa ja Kaupissa, mikäli kaipaatte vaihtelua ja toiseutta nykyisiin tennisvalmentajiinne tai tennisohjaajiinne, niin ottakaa suunta rohkeasti Olavi Lehdon vetämille tenniskursseille. 
---------------------------------------------

Tiedustelut kurssitarjonnastamme 
E-mail: tennisvalmentaja@gmail.com
puhelin ja tekstari: 044-3380291


Tällä hetkella tarjonnassa Hervannan kuplahallissa tenniksen perusteita aprillisunnuntaista alkaen 5:nä sunnuntaina klo 12-13 Hinta 20€ x 5 kertaa = 100 € kurssimaksu. 

---------------------------
Täällä ei nipoteta kuin asiasta eli arvon vanhemmat ja nuoriso: Tenniskentän luona ei tupakoida ja mikäli seurataan harjoittelua niin samat säännöt kuin tenniskentällä. Ei huudella tenniskentälle, eikä tenniskentältä, vaan keskitytään harjoitteluun, ei paiskota mailoja, eikä käytetä ns. sopimatonta kieltä.

http://tenniksen-alkeiskursseja.blogspot.com

Arvon lempääläiset, pirkkalaiset, ylöjärveläiset, tamperelaiset nyt pilkettä silmäkulmaan ja tuloksi eloisille tenniskursseillemme ;)
Mikäli kaipaatte eloa tennispeleihinne, iloa ja pilkettä silmäkulmaan niin osallistukaa tennisopettaja ja tennisvalmentaja Olavi Lehdon tenniskursseille. Tosikot pysykööt kaukana ;).


E-mail: tennisvalmentaja@gmail.com
Puhelin: 044-3380291




Opetuksessamme ja kursseillamme saa elää, toimia ja harjoitella ilman haudanvakavuutta ja tosikkoutta. 


"Se on silirimpis sileän tien". Tervetuloa tenniskursseillemme''


Vesipullo, vaihtopaita, oikeat tenniskengät, elämäniloa, sekä oma maila mukaan kun tulette. Satunnaisesti voin toki mailoja lainatakin alkuunpääsemiseksi sopimuksen mukaan.

Kevään 2011 tervetulokutsu on niin mukaansatempaava että se voidaan uudistaa suoraan sinällään 2012 uusille tenniskurssilaisille:



-----------------------------------------------------------
http://tennisopetusta.blogspot.com
--------------------------------------------------------------